Riquard.nl

Computer reparaties en webservant

Over Riquard.nl

Overzicht

Mijn naam is Riquard [spreek uit: rik-wart] Vreekamp en ik bied computer- en internetdiensten aan en ben gevestigd in Epe (Gld).

Wat is een webservant?

Webservant is een knipoog naar het woord webmaster. De nadruk ligt niet op het feit dat je het web goed beheerst, maar dat je denkt vanuit wat het beste is voor een website en de eigenaar daarvan en dat doel dient. De naam webservant heb ik voor het eerst gelezen op deze (engelstalige) site. Als je een waarheidszoeker bent, dan zou ik zeker op die link duwen!
Ik beheer ook een bevriende site van Mitchel Kuhn genaamd tryingthespirits.com en plaats ook de bijbelstudies van diverse schrijvers die daar op verschijnen.

Ik werk met WordPress websites en naast het installeren, onderhouden en het maken, exploiteer ik ook zelf een website.

Oranjemuziek.nl: mijn praktijkervaring

Samen met Ray Hardorff heb ik een website met duizenden artikelen en de site draait natuurlijk ook op WordPress. De naam van de site is oranjemuziek.nl. Het is een muziekkrant met nieuws over de artiesten in Nederland. We hebben al miljoenen bezoekers mogen verwelkomen. Je kan er ook cd’s en concertkaarten kopen, clips bekijken en er is nog veel meer. Neem een kijkje door op deze link te klikken.

Het mooie van een site die draait op een CMS (Content Management Systeem) zoals WordPress is dat Ray, die heel veel van de muziekwereld in Nederland weet, haast niks van html code en dergelijke weet en hij dat ook niet hoeft te leren. Ray verzorgt de content, onderhoudt de contacten en ik zorg dat de website blijft draaien en uitbreidt.

Webservant.nl voor websites en WordPress ondersteuning

Webservant.nl is het bedrijf via welke ik wordpress websites aanbied en daar ondersteuning en onderhoud voor bied. De website zoals hij daar staat, is wat ik ook verkoop. Dus als je je afvraagt wat je nou precies krijgt als je een website afneemt van Webservant.nl, kan je op de site zelf kijken wat er allemaal op zit. Het gaat natuurlijk niet om het uiterlijk, maar om de functionaliteit van de site. Er zijn nog meer functionaliteiten die in het standaardpakket zitten, maar niet minder.

Apa Computer Service voor computerreparaties en advies

Apa is een heel oud woord dat water betekent en mijn woonplaats Epe is daar van afgeleid en heeft zelf ook zo geheten. Op de Veluwe zijn verscheidene plaatsen die nog een verwijzing in de naam hebben naar Apa.

Apa Computer Service is de website.

Riquard.nl

Ik hoop dat je via deze site een beeld van mijn werkzaamheden krijgt en als je vragen hebt of een voorstel wilt doen wat in lijn ligt met mijn werkzaamheden, kan je via email contact opnemen.

Met groet!

Riquard Vreekamp

Bedrijfsgegevens